Ninainvorm
a blog about art, craft, design and beautiful everyday life
Where to buy

Maybe you can also find my stuff in your neighbourhood! Click here to see an up-to-date list of where you can buy my products.

Wholesale

Interested in selling Ninainvorm postcards, posters, art prints or ceramics in your own shop? You can send me an email at ik_ben_nina@hotmail.com to hear about the possibilities!

My favorite things
Webloggen kost soms best veel tijd, om nog maar te zwijgen over inspiratie, doorzettingsvermogen en dat soort ingewikkelde dingen. En nu ben ik uiteraard zelf zo'n weblog begonnen, maar het is natuurlijk in niemands belang dat ik er volledig aan onderdoorga... Daarom zat ik al een tijdje te broeden op een manier om op weinig inspannende wijze toch regelmatig leuke updates te produceren. En die heb ik nu gevonden: my favorite things!
Uit de enorme hoeveelheid mooie foto's van anderen op flickr, die ik aldaar inmiddels in mijn 'favorites' heb staan, ga ik gewoon regelmatig at random een mooie selectie tonen. Van het kijken naar mijn flickr-favorites word ik zelf namelijk altijd erg vrolijk. En dan doen anderen het leeuwendeel van het werk, terwijl ik toch ook iets moois en inspirerends heb om te laten zien. Goeie deal, vind ik zelf wel, en uiteraard met muzikale omlijsting. Vandaag deel 1...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

Patrick on 2007-09-10 14:04
Inspiratie genoeg dus weer  
Octavie (Bl-oxx) on 2007-09-10 20:00
Ik vind dit soort logjes heerlijk, kan er niet genoeg van krijgen (van die kopjes overigens ook niet, die wil ik:-) dus wat mij betreft copypaste je er lustig op los. Hoera.
Nina on 2007-09-10 23:42
Altijd fijn om te weten dat ik niet de enige ben die dit leuk vindt! Er komen dus zeker updates. Alleen jammer dat ik stiekem toch nog best veel tijd kwijt was met het copy-pasten en op identiek formaat krijgen van de foto's... Gemakslogjes zijn me blijkbaar niet gegund ;).
Comment
Your name/nickname
Your website url
Email
content_comment_social_profile
This is a required field
About Ninainvorm

My name is Nina, I'm a ceramics and paperwares designer and mom of Rosa and Julie. This blog is about making, living, liking, loving and so much more!

Want to get in touch? You can always send me an email through ik_ben_nina@hotmail.com.

Ninainvorm shop
Categories
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl